Mønster: Folklore , designet av RandiK
Garn: Cascade 220
Pinner : 3.5 mm

Folklore mittens

Nok et flott design fra Randis hånd. Jeg likte så godt fargekombinasjonen hun har brukt og innslaget med Latvisk flette. Denne har jeg strikket en gang før, og i den forbindelse laget jeg en fotomontasje på hvordan det gjøres. Den kan du se HER.
Mønsteret får du kjøpt HER eller du venter til de kommer i votteklubben til Projo Produkter. Pakker med garn og mønster til vottene har designet tidligere får du også kjøpt hos Projo Produkter, pluss en del andre av hennes øvrige design. Det er vel verdt å ta en titt.
Cascade er et veldig tykt og godt garn å trikke med. Det gir et veldig jevnt,pent resultat.

Folklore mittens

Nå er det jo våren vi venter på og ikke akkurat tiden for votter, men det er vel ingen fare for at det ikke blir vinter igjen en gang :-)

Folklore mittens