Mønster: Sahara sjal design RandiK
Garn: Cascade Heritage
Pinner : 3.5 mm

sahara1

Jeg blir vist aldri lei av å strikke sjal. Dere lurer vel på om jeg bruker alle sjalene jeg strikker? Til det må jeg svare; nei! Da hadde nok skapet vært overfylt. Men det er stadig noen som ønsker seg et sjal og da er det fint å kunne gi bort et. Salg har jeg egentlig ikke drevet med, men 3- 4 stykker har nok blitt omsatt til klingende mynt! Så har jeg jo 2 døtre som er glade for å få sjal og som bruker dem.
Et av de sjalene jeg har solgt var det første Sahara jeg strikket. Det kan du se H E R. Det var sjalet jeg teststrikket for Randi. Da hadde jeg ikke fargen som hun har som mønsterfarge, men brukte en dypere rød.

Sahara shawl

Nå ble dette sjalet lagt ut i sjalsklubben til Projo Produkter og da ble jeg fristet til å strikke det igjen. Hadde egentlig tenkt å beholde det selv, men når datteren spør pent så får hun det selvsagt ;-) Hyggelig at det blir satt pris på.
Dette er et stooort sjal. Deilig å tulle seg inn i enten det er en vinterdag eller en kjølig sommerkveld. Nydelig garn, et av de få jeg tåler mot halsen uten å klø.
Til sjalet gikk det med 3 1/2 hespe + 1 i natur (brukte ikke hele hespen)
Mønster og garn kan du kjøpe hos Projo Produkter

Sahara shawl