Mønster sokker: Zirkel
Mønster votter: Spira
Garn: svart Admiral, 1 nøste
flerfarget Zauberballe: 1 nøste

Zirkel

Sokkene i Projo Sokkalong denne gang var mønsteret Zirkel. Jeg har strikket disse tidligere da i blått og hvitt og du kan se dem
H E R. Det er et helt greit mønster å strikke og flerfarget tråd gir en fin effekt.

Zirkel og vott

Siden jeg hadde igjen mye garn så strikket jeg også vottene Spira. Her er fargeeffekten noe annerledes, da jeg egentlig ville hatt den gulrøde fargen øverst på begge vottene. Men slik ble det ikke av restegarnet.
Jeg manglet kun noen få meter svart( ca 10) for å få ferdig vottene. Med andre ord så fikk jeg både votter og sokker av 1 svart og 1 mangefarget nøste. Jeg var så heldig å få en rest fra en annen strikkedame. Alternativet hadde vært å strikke tommelen med kun flerfarget garn. Men supert å få benytte alt garnet. Jeg har nok restegarn, og jeg er ikke flink til å bruke det.

zirkelvott