Døtrene mine har virkelig skjønt det :-) Skal man gi noe til den som egentlig har det meste, så gir man noe hobbyrelatert. Therese spurte hva jeg/vi ønsket oss. Da jeg sa garn, så ble hun nok litt stuss siden hun vet jeg har tre “traller” (slike stativ med 3 skuffer i til bruk i garderobeskap) fulle med garn. Men vi ønsket oss kofter, og hva var da bedre enn å få garnet i gave.
Til mannen blir det antagelig Telemarkskofte og han fikk dette garnet, Smart fra Sandnes Garn. Koften kan du se HER Det er nr 18.

SAM_0083

Jeg har lenge ønsket meg koften Nancy. Du kan se den HER som modell nr 12. Jeg ser nå at mange har strikket den i forskjellig type garn og farger. Jeg ønsket meg originalfargene fra heftet og det samme garnet. Er litt skeptisk til å strikke jakke i alpakka, men jeg håper det blir bra. Dette er Sandnes Mini Alpakka.

SAM_0082

Og bare se hva jeg fikk av Birgit! Du kan tro overraskelsen var stor da pakken ble åpnet. Ja ikke bare overraskelsen men også munterheten blant oss alle. Det gikk noen morsomme kommentarer rundt bordet da! Men dukken er jo bare helt skjønn, og kjempegrei å ha når babytøy skal strikkes, og det ikke er noen baby i nærheten som man kan måle på. Dukken er fra Dukkesamlingen til Marit. Her ser du flere fine bilder av henne. Navn har hun også selvsagt, så her kan du hilse på Ann Sofi!

SAM_0087

SAM_0086