Mønster: Kristins Løytnantshjerter
Pinner: 2.5 mm
Garn: Cascade Fingering

Jeg har strikket disse vottene en gang tidligere. Da strikket jeg dem i Tynn alpakka fra DSA. Denne gangen i Cascade Fingering. Det er utrolig hvor stor forskjellen ble på de to parene. Alpakkavottene ble for store for meg, mens de i Fingering ble akkurat passe. Begge strikket på pinne 2.5 mm. Dette er et av mange utrolige lekre design av Wenche Roald. Du kan finne flere HER. Det er virkelig verdt å ta en titt!
Vottene denne gangen ble strikket i forbindelse med OL. Det var et samstrikk på Ravelry,og jeg valgte da dette mønsteret her.

SAM_0102

Hvem elsker ikke å få overraskelser i posten? Stor var min glede da jeg kunne åpne denne pakken fra RandiK. Nydelig alpakkagarn, en sjalsnål og et strikkehefte. Nå gjelder det bare å finne et eller to passende mønster til garnet. Det må jo bli et sjalsmønster. Men hvilket?

image

Tusen hjertelig takk Randi.