Mønster: Mine Hjerter fra Sokkeboka
Pinner: 2.5 mm
Garn: Opal Hvitt og flerfarget Opal Surprise kjøpt hos Projo Produkter finner du det ikke i nettbutikken så er det fordi hun ikke har rukket å legge det ut enda.

SAM_0118

Jeg har allerede strikket et par fra boken, men de forsvant til jul uten bilde! Det var Motorsyklistens sokker.
Siden jeg hadde et mangefarget Opalgarn liggende så synes jeg det passet til dette paret. Jeg er litt sær på at begge sokkene bør være like, og det gikk nesten helt fint ved at jeg fant samme starten et stykke inni nøstet.
Enkelt og greit mønster å strikke.

DSC_1992

Det er år og dag siden jeg broderte noe. For noen år siden var dette hovedhobbyen, og jeg har et utall bilder brodert på lin med en eller to tråder. Men når synet svikter så er ikke dette så enkelt lenger. Nå ble imidlertid fristelsen for stor da jeg fikk se flere fine juletretepper i katalogen fra Ateljé Margaretha. Jeg skal prøve å få brodert litt i løpet av sommeren, for det er mye enklere å se stingene når en kan sitte ute. Så slengte jeg på et lite hardangersømsarbeid. Greit å ha noe liggende!
(Klikk på bildene så blir de større)

SAM_0099SAM_0098