DSC_2116

Du husker sikkert at jeg fortalte om vottene som ble presentert på Sjølingstad Votter fra Eventyrskogen. Nå er e-boken å få kjøpt på Ravelry (klikk på linken) og da er jeg igang med å strikke par nr 2. Denne oppskriften heter Reveenka og skulle vært strikket i friskere farger enn de jeg har brukt. Men noen ganger tar man det man haver!! Dessuten passet fargene fint til jakken min.
Oppskriften var lett å følge og ikke minst så ble vottene perfekte i størrelse til meg.
Jeg strikket dem i:

Garn: Peer Gynt
Pinner: 3 og 3.5 mm
Oppskrift: Reveenka

DSC_2115

SKJERF-KOPI

Du har sikkert sett at mange har kopiert et skjerf som kan kjøpes for ca kr 3.000,- med merket Michael Kors. Egentlig et litt stusselig skjerf synes nå jeg, men strikket på tykke pinner og med mykt garn, så varmer det nok godt til vinteren. Datteren ønsket seg et slikt skjerf og da fikk jeg bare trå til.
Skjerfet ble ca 190 cm langt og 23 cm bredt. Det kan med fordel strikkes på pinn 9 mm.
Det er strikket på pinne 8 mm, og det gikk med 5 nøster Clou.
Jeg la opp 31 masker og strikket perlestrikk, 1 løs av. 1 rett. 1 vrang osv
Når jeg startet på det siste nøstet så klipte jeg 52 tråder a 10 cm slik at jeg hadde til frynser. Strikket så skjerfet ferdig med resten av garnet.

SAM_0261 SAM_0260