Mønster: Tretopplue, design strikkelise
Garn: Sterk
Pinner: 3.5 mm

SAM_0665 SAM_0664

Jeg strikker veldig ofte på impuls og ikke fordi jeg eller noen av mine trenger det. Slik er det med denne luen.
Jeg så den på Instagram og syntes den var så fin. Jeg la opp på pinner 3.5mm og med Sterk fra DSA. Luen ble da ganske liten, men super til barn. Som jeg sa så synes jeg mønsteret er veldig fint, så da skal jeg snart igang med en ny, men da med tykkere garn og pinner.

Også dette mønsteret finner du på Ravelry, der kan du også se luen i mange forskjellige farger. titt H E R

Jeg prøver å være litt flink og ikke bestille nytt garn til andre ting enn store prosjekter. Dette fordi jeg har en hel del med enkle hesper, eller kun 2-3 nøster i samme farge og garn. Da er det lurt å strikke mindre ting innimellom de store prosjektene.
Dette sjalet f eks, er strikket av i underkant av 1 hespe Wollmeise. Nydelig garn å strikke med, og så klør det ikke. Jo det er selvsagt individuelt, men jeg klør stort sett av alt ellers!

Mønster: Eiku
Garn: Wollmeise
Pinner: 3.5 mm

SAM_0659 SAM_0655

Mønster til sjalet finner du på Ravelry H E R og det er gratis!

Pannebånd er kjekt å ha, spesielt hvis en ikke er glad i å bruke lue.
Dette er strikket av Cascade Fingering, og her kan du få flere pannebånd av 2 nøster. Jeg har brukt midlertidig opplegg og masket sammen tilslutt. Fordelen er jo at en ikke får en kant på baksiden av pannebåndet. Du kan ta en titt på bildet av den beige baksiden, og jeg tror ikke du finner startomgangen!

pannebånd1 pannebånd2

Mønster : til pannebåndet ligger gratis på siden/gruppen til lillcat design på Facebook.
Garn: Cascade fingering
Pinner: 2.5 mm

(Både Wollmeise og Cacade Fingering fåes kjøpt hos Projo.no)

Takk for at du stakk innom, og legg gjerne igjen en hilsen!