Sokkene PRYD

Fra tid til annen så teststrikker jeg for noen designere. Denne gangen er det Gro Andersen som har laget dette fine mønsteret. Du får kjøpt det på Ravelry.
Sokkene er av den litt tykkere sorten. De er strikket i DSA Sterk og er riktig gode og myke.

Garn: Sterk
Pinner: 2.5 og 3 mm
Mønster : Pryd

Untitled Untitled

Spring sweater

Jeg er en strikkerske som gjerne velger prosjekter helt på impuls. Slik er det med denne genseren.
Jeg så innehaveren av butikken Fru Kvist ha den på seg på instagram. Mønsteret så så spennende ut at jeg ville prøve. Og det var i tillegg mye enklere å strikke enn jeg trodde. Genseren strikkes med to tråder, men du bruker kun en om gangen.
Det er en tråd mohair/silke og en tråd ull/silke. Den er aldeles myk og god ha på seg. MEN… jeg er ikke helt fortrolig med den fasongen til meg. Det er kanskje en tilvenning, så den skal få godgjøre seg i skapet litt til .

Untitled

Mønster: Spring Sweater
Pinner: 3 og 4 mm
Garn: Gepard Kid Seta og Gepard Wild and soft

Untitled

Hyggelig at du stakk innom! Ha en fortsatt fin dag!

Babyteppe

Garn: Drops baby merino
Pinner: 3.5 mm
Mønster: Babyteppe fra Dale

En venninne skal bli farmor igjen, og da kom spørsmålet om jeg ville strikke et babyteppe. Kan jo ikke si nei til det da! Genseren jeg strikker på fikk hvile, og babyteppet kom på pinnene. Her kan dere se resultatet.

Untitled

Hyggelig at du stakk innom. Legg gjerne igjen en hilsen!

Novice cardigan

Noen ganger så tar de enkleste ting litt tid. Denne jakken var ferdig strikket i desember, men først nå fikk jeg satt i knapper. Da var det fint at den passet til kjolen min på en kjølig 17.mai.
Den er strikket i 2 tråder silk-mohair fra Isager. Tror dette er den beste og mykeste silk-mohairen. Jakken er varm og ha på selv om den er ganske tynn, og den er superlett!

Garn: Silk mohair fra Isager
Mønster: Novice cardigan fra PetiteKnit
Pinner:3.5 og 4 mm

Mønster får du kjøpt ved å klikke på linken: Novice cardigan mohair edition

Novice cardigan mohair edition

Wild Angelica socks

Er ikke dette et nydelig mønster? Før var det sjal jeg hadde helt dilla på å strikke, men nå er det vist sokker. Men ikke rart det, når en kommer over slike herligheter. Her finner du mønster hvis du også vil ha deg et par :

Mønsterlink: Wild Angelica socks
Garn: Sisu
Pinner 2.5 mm

Untitled Untitled

Bloggen min har blitt veldig forsømt det siste halve året. Grunnen er nok mye den at det blir lagt ut bilder både på instagram og Facebook. Men nå er den endelig oppdatert, og jeg skal prøve å få gjort det fortløpende. Selv om ikke mange kommenterer, så får jeg stadig div spørsmål om prosjekter, mønster osv.

Når det gjelder mønster så legger jeg ut link på alle innlegg. Da følger dere det og kjøper mønster der. Jeg deler ikke mønster, for det første fordi det ikke er lov, men også fordi jeg synes opphavspersonen fortjener alle inntekter av mønstersalgene. Husk at det ligger mye arbeid bak ):

Takk for at du stakk innom, og jeg blir veldig glad om du tar deg tid til en liten kommentar, trenger kun å være et HEI !

Bloggarkiv

Flickralbum

Kofter / Traditional cardigans

Sjal / shawls

Til barn & baby / for kids

Sokker / socks

Annen strikk / Other knitting