SAM_0217

Jeg hadde en fantastisk tur til det blide Sørland denne helgen. Der var det strikketreff på
Sjølingstad Uldvarefabrikk. Dette var et treff der man fikk utrolig mye inspirasjon til nye strikkeprosjekter (har jo ingen fra før!). Det var lagt opp med besøk av flere små spinnerier som presenterte sine garn; Seljord, Telespinn og selvsagt Sjølingstad. Dessuten var Husfliden med flere til stede med garn.
Designere var også invitert, så vi ble presentert for både Pinneguri (Ann), Wenche Roald, Torirot, Lone m.fl. Så nå ligger det både garn og mønster klar for vinterens strikking. Jeg får nok flere kofter enn jeg kanskje har bruk for. Men jeg gleder meg til å prøve det nye garnet.

Dessuten var der utstilling av kofter, både gamle og nye. Ny bok ble også presentert, der en kun finner nye oppskrifter.”Strikkede skatter” av Kristin Holte

Men det aller morsomste var å få hilse på noen som jeg bare kjente via bloggen min, men det var som om vi hadde kjent hverandre lenge. Slik er vel strikkedamer antagelig vis!

Her er noen få bilder fra treffet. Det første er av noen få av gjestene. Lørdag var det ca 90 tilstede.

SAM_0218

Her er det torirot som presenterer votter som kommer i en ny e-bok, designet av damene på bildet.

SAM_0223

Jeg nevnte at det var flere designere til stede. Her er det Anne som har funnet en flott jakke designet av Wenche Roald. Mønster får dere kjøpt på Ravelry!

SAM_0221

Dette arrangementet håper jeg de fortsetter med neste år også for det frister til gjentagelse.

Noe av garnet som ble med hjem:

IMG_0284IMG_0283IMG_0282IMG_0277