Mønster: Deciduous Lace Shawl
Pinne: 4 mm
Garn: Manos Lace 60 gram
(Sjal nr 10 i 2011)

Deciduous Lace Shawl

Det er så hyggelig når noen i familien ønsker noe av det jeg strikker. Min kusine har nytt sjal på ønskelisten, så da må jeg trå til.
Nok et sjal designet av Evelyn Clark. Hun er en mester i sjaldesign og mønstrene hennes er utrolig enkle å følge.

Deciduous Lace Shawl

Jeg har igjen brukt Manos Lacegarnet kjøpt hos Garnlunden. Jeg hadde som intensjon å benytte hele hespen (50 gram) og derfor ble det strikket i største størrelse. Det gikk litt mer enn 50 gram og heldigvis så hadde jeg en ny hespe liggende. Da jeg skulle felle av hadde jeg hele 723 masker :-)
Fellingen er gjort ved hjelp av heklekrok str 2.5 mm. En grei avfelling men det tok tid! Blokkingen ble jo et kapittel for seg da alle løkkene skulle festes med nåler. Men resultatet ble ganske bra, og hun har allerede fått det i posten og var fornøyd :-)

Deciduous Lace Shawl