12. mars 2012

Sjal nr 5 i 2012
Garn : Kauni
Mønster: Eliza Shawl
Pinner: 4 mm

kaunisjal

Dette er vel den største fiaskoen jeg noen gang har laget. Garnet er uff, fasongen er uff, uff! Hvorfor i all verden strikke det da? Men jeg må jo innrømme at fargene er flotte :-) Jo jeg var veldig nysgjerrig på hvordan man kunne strikke mønster med 2 helt like nøster garn.
Dette gjøres ved at en starter på to forskjellige steder i nøstet, men likevel var det spennende å se resultatet.
Jeg fikk med meg Ruth på samstrikken, og hun var ikke noe mer begeistret enn meg!Det er jo en liten om enn mager trøst!

Kauni EQ  8/2

Sjalet strikkes på rundpinne, syes og klippes opp. Tilslutt strikkes en kant som brettes rundt klippekanten.
Da sjalet var ferdig var det ekstremt lite. Ved blokking måtte jeg strekke det veldig mye, noe som gjør at maskene ble utvidet ganske mye,så det ser ikke så pent ut. Dessuten var fasongen noe merkelig. Som dere ser på bildet så buer sjalet opp mot midten. Jeg prøvde å strekke dette ut så mye som mulig ved blokking. Men det er ganske umulig å dandere det på seg.

Kaunisjal2