25. mai 2012

Mønster: Sylvatica
Garn: Pandora, 6 nøster kjøpt hos Projo Produkter
Pinner: 3 og 3.5 mm

topp2

Det er ikke ofte jeg strikker plagg til meg selv. Men da jeg så denne toppen så ble jeg fristet til å prøve meg på den. Det vanskeligste når en skal strikke til seg selv er hvilken størrelse en skal velge. Jeg har en tendens til å lage ting for store, så denne gangen valgte jeg en middels størrelse. Så spenningen var stor da jeg skulle prøve den ferdig montert. Her er det ikke snakk om måling og opprekking underveis :-) Resultatet ble jeg faktisk veldig fornøyd med.
I oppskriften er det benyttet tynt ullgarn, men jeg satset heller på bomullsgarn denne gangen. Jeg har aldri strikket med Pandora garn før men det var helt topp å strikke med, og da er det bare å håpe at det holder seg i vask.

topp1

topp3

TESTSTRIKKING!
Neste prosjekt er allerede på pinnene. Jeg har fått pakke fra RandiK med garn til teststrikking av et nytt sjal. Stor overraskelse i pakken som dere ser. 1 morsomt målbånd der det er både cm og tommer. Utrolig praktisk. Dessuten en hendig liten pose som inneholder et relativt sort handlenett. Kjempesmart. Hjertens takk Randi!

Cascade Heritage sock yarn