Jeg har ikke så mye å blogge om for tiden. Det jeg strikker skal bli julegaver og da er det litt dumt å legge ut bilder nå :-)

Men litt nytt garn til nye prosjekter har det blitt.

Jeg skal strikke denne jakken TEXTURA til meg selv. Ble inspirert av Anne som holder på med den samme. Neida det heter ikke å herme har jeg lært, men å bli inspirert :-)

Til den har jeg kjøpt Norsk Pelsullgarn fra Hillesvåg Ullvarefabrikk. Jeg bestilte det hos Malsen og Mor, og de har rask og rimelig forsendelse.

Norsk pelsullgarn

Dette er et nytt garn og det skal bli spennende å prøve det. Må jo si at fargen jeg har valgt er litt modig, det spørs om jeg kler denne fargen, men noen ganger så må man bare ta en sjanse! Kan jo ikke bruke bare blått og brunt heller.

Dette er fakta vedrørende garnet :
2- trådet, mykt og glansfullt kardegarn.
Ca. 260 m pr. 100 g, 100% Norsk Pelsull.
22 masker = 10 cm på pinner nr. 3,5 – 4.
Leveres i hesper à 100 g

WOLLMEISE

Wollmeise1

Jeg var så heldig å få overta 4 hesper med Wollmeise som jeg hadde tenkt å strikke en Marius vest av. Nå ble blåfargen litt skarpere enn jeg hadde tenkt, så da tror jeg at jeg skal finne meg et annet prosjekt. Det er jo nok å velge mellom på Ravelry så det blir nok ikke vanskelig.
Dette er en av de som står på en laaaang venteliste der inne Chickadee jakken. Og dette er en annen Paulie