Mønster: TEXTURA
Pinner: 4 mm
Garn: Norsk Pelsull fra Hifa (4 hesper) kjøpt hos Malsen og Mor

jakkegrønn2

Jeg har ikke strikket så mye til meg selv, men det skal det jammen bli en endring på i år—–tror jeg!

Mønsteret til denne jakken er nok laget til tynne, unge damer. Jeg er en vanlig 38 str oventil, men selv Large ble i trangeste laget. Jeg har ikke blokket den ut noe jeg kanskje burde gjøre, men jeg har dampet ermene. Ermene skulle egentlig være montert med vrangen ut, men jeg synes ikke det er noe pent, så da ble det rettsiden ut! Detaljen med flette ved raglanfellingen likte jeg spesielt godt.

jakkegrønn1

Garnet er et nytt bekjennskap og det var slettes ikke værst! Det blir i hvert fall en utrolig varm jakke.
Knapper er jo et problem i seg selv. Jeg synes alltid det er vanskelig å finne passende knapper til plagg. Litt av årsaken kan nok være at butikken jeg får handlet i (uten å måtte kjøre i timevis!!) ikke har det aller største utvalget.
Fargen er vanskelig å gjengi, så den er nok mer grønn enn lysegrønn.

jakkegrønn