DSC_2013

Mønster: YARDEN
Garn: Cascade Heritage
Pinner: 3.75 mm

Designerens navn er Nancy Whithman (Whitknits) og i hennes forum på Ravelry har det vært en samstrikk. Jeg valgte da dette mønsteret. Var litt usikker underveis da jeg syntes det ble litt gammelmodig, men det endret seg raskt når jeg fikk blokket sjalet. Garnet er et av mine favoritter til et mellomtykt sjal, garnet er mykt, nydelig å strikke med og omtrent kløfritt.
På Facebook har også Projo Produkter en samstrikk av sjal, og der er dette mønsteret et av to denne gang!

Jeg brukte ca 1 hespe av det hvite og en halv hespe av det grønne. Garnet er til salgs flere steder, men jeg har kjøpt mitt hos Projo Produkter.

Det er slett ikke mange av de sjalene jeg strikker som blir igjen hos meg, men dette skal jeg ha selv!

DSC_2015 (2)