Vanskelig navn på flotte votter. Men kan du fransk så er det sikkert lett! Har det noe med vår å gjøre skal tro?

SAM_0121

Vottene er vottepakken hos Projo Produkter denne gang. Jeg strikket dem på pinne 2.25mm for at de ikke skulle bli så store.
Nå er de akkurat passe romslige til min hånd. Greit å måle det slik selv om det neppe blir jeg som beholder dem! Ting har det med å forsvinne fort ut :-)

Mønster: La Joie du Printemps
Pinner: 2.25 mm
Garn: Arwetta Classic. 1 nøste av hver farge

Jeg strikket vottene med to 40cm rundpinner istedet for 5 pinner. Dette er noe jeg har begynt med i den senere tid, og det går utrolig lett. Så slipper man å passe på glipet det gjerne blir mellom pinnene. Så selv med pinne 2.25mm så gikk dette ganske raskt.Men du må passe på at pinnene du kjøper har en myk wire. Det går neppe å strikke slik med to pinner av “gamlesorten”!

La Joie du Printemps