DSC_2052

Garn: Lerke fra Dale
Pinner: 3 og 3 mm
Heklenål: 3 mm
Mønster: Lillefrøkens Blondegenser, design Wenche Roald

Igjen har jeg fått lov til å teststrikke for Wenche Roald. Denne gangen en nydelig liten genser med en delikat blondekant og sløyfe i ryggen. Mønsteret er veldig detaljert og fint å strikke etter. Det ser mye vanskeligere ut enn det er. Så har du en liten frøken du kan strikke til så er dette tingen. Strikker man den litt lenger så blir det en flott tunika.

Wenche har beskrevet raglanfellingen motsatt av hva jeg er vant til å strikke den. Jeg tvilte derfor litt på denne da jeg startet, men kanten den lager blir bare en fin detalj og ikke feil i det hele tatt ;-)

Det gikk med i underkant av 6 nøster Lerke, mykt og godt garn som er en blanding av merinoull og bomull.
Denne er strikket i str 6 år, men på mønsteret finner du oppskrift til 2, 4 og 6 år.

På Ravelry finner du alle hennes design. H E R er de jeg har strikket.

DSC_2051