rødtsjal2

Mønster: Blomsterskrud (pakke med mønster og garn fra Strikkinnom) 165 x 85 cm
Garn: Geilsk tynn ull, 4 nøster
Pinner: 3 mm

Jeg bestemmer meg stadig vekk om at jeg ikke skal strikke flere sjal ( men to til er allerede ferdige!!). Lageret er fullt og de rundt meg har mer enn nok. Men så dukker det opp et mønster som jeg bare må strikke. Dessuten ville jeg prøve et nytt garn.
Dette er et rent ullgarn, men ikke så stivt som jeg synes finulla fra Rauma er. Lett å strikke med og greit å få jevn strikking. Garnet er faktisk en positiv overraskelse!
Men det var ganske uvant å starte med å legge opp 489 masker for så å felle seg ned til 1 maske. Altså motsatt av hva en vanligvis gjør.

rødtsjal4 rødtsjal3

Her et bilde før blokking. Fargen på bildet er alt for lys.

Blomsterskrud1

Og etter blokking

rødtsjal1