SAM_0263

Mønster: Blomsterkrøll, design Vanja Blix Langsrud
Garn: Sjølingstad 2-tråds
Pinner: 2.5 og 3 mm

Nå for tiden er det rene farsotten med kofter på Facebook. Jeg har jo strikket 6 kofter i 2014 og har fortsatt i 2015. Men nå bør jeg kanskje gi meg snart? Tja, 2 til er ferdige og jeg har en på pinnene, men da er jeg vel forsynt for en stund!!

Denne koften fant jeg i Familien nr 23 i 2014. Det er Vanja Blix Langsrud som har designet den. Hun har flere slike fine koftemønster til salgs, så hvis du er innom Koftegruppen på FB, eller abonnerer på Familien, så finner du dem der.

Jakken er strikket i garn fra Sjølingstad Uldvarefabrikk. Noe jeg kjøpte i høst da jeg var der på strikketreff. Garnet gir utrolig varme og gode kofter. Det er dessuten litt bedre å strikke med enn f.eks finull fra Rauma.
Ikke alt jeg strikker er like populært når det er ferdig, men denne jakken blir definitivt en favoritt sammen med denne VINTERROSE koften

SAM_0264

blomsterkrøll