Mønster: Dia av Hanne Falkenberg
Garn: Sofistica
Pinner: 3 mm

I fjor var jeg på Tysklandstur med en gruppe damer . En av dem hadde på seg denne toppen, og jeg falt for den. Den kan kun kjøpes i Danmark (tror jeg!!) bl.a. i Sommerfuglen, en butikk i Kjøbenhavn. Inger var da så snill å kjøpe med seg et kit hjem til meg. Siden dette var på vinteren så har det ikke hastet med å få den ferdig, så jeg har strikket litt innimellom alle koftene.
Det var et spennende prosjekt da den er strikket sidelengs og toppstykket til slutt.
Jeg startet med et midlertidig opplegg (den orange tråden) strikket så bakstykke og fortsatte med fremstykke for så å strikke det sammen i andre siden. Jeg startet med pinne 3.5 mm, men synes det ble løst. Byttet da til 3 mm og økte antall riller for å oppnå riktig størrelse.

del1del2

SAM_0332SAM_0331

Jeg har aldri strikket et plagg på denne måten, så det var spennende. Jeg har heller aldri strikket med lingarn.
Resultatet er jeg veldig fornøyd med.

DSC_2153