Mønster: Blåbærskogen
Garn: Pt5 sport
Pinner: 3.5 mm

Jeg strikker stadig votter etter mønster i boken Eventyrvotter. Denne gangen ble det Blåbærskogen, og dette mønsteret har jeg strikket en gang før da med en annen vrangbord.
Passformen på disse er suveren da jeg ofte får vottene alt for små eller for store. Tar meg aldri tid til å prøve ut maskeantall før jeg starter. Tenker mer som så at det er alltids noen som kan bruke dem. Lettvint det!!!
Wenche Roald som har designet disse har gjort noe smart. Siden tommelen og tuppen på votten er ensfarget og dermed ville ha blitt tynnere enn resten av votten, så er disse to delene strikket med dobbelstrikk. Smart!

SAM_0432

Mønster: Nordstjerna
Garn:Cascade 220 fingering
Pinner: 2.5 mm

Dette er par nr 11 som jeg har strikket fra Eventyrvotter. Dvs, noen av dem er dobbelt opp. Slik som disse to parene her. Velskrevet mønster og god passform på votten.

SAM_0448

Har du ikke skaffet deg boken enda så anbefales den på det sterkeste. En slik bok du bare må ha i samlingen!