Mønster: The Millers Daughter
Garn: Wool of Fame Merino Silk Lace
Pinner: 3.5 mm

SAM_0498 – Kopi

De som har fulgt bloggen min en stund har nok oppdaget min nærmest lidenskap for sjal! Dette på tross av at jeg nesten ikke bruker noen selv. Men jeg blir så fascinert av alle de flotte mønstrene man finner, spesielt på Ravelry. Dessuten er det utrolig gøy å strikke.

SAM_0497 – Kopi

SAM_0499 – Kopi SAM_0496 – Kopi

Til dette sjalet ville jeg gjerne bruke garnet som det henvises til i oppskriften. Jeg er veldig glad for at jeg tok den beslutningen (selv om det ble litt dyrt) for dette garnet kan jeg virkelig anbefale. Det er i silke og merino. Nydelig å strikke med, og mykt og kløfritt å ha på seg.
Sjalet ble som dere ser, veldig stort, likevel går det fint å ha det i halsen inne i en jakke.

SAM_0500 – Kopi

Ønsker du å strikke et slikt sjal så finner du oppskriften på Ravelry H E R.
Garnet får du kjøpt H E R

Lykke til !