SAM_0698

Mønster: Krokusteppet
Garn: New Zealand lammeull
Pinner: 4 mm

Neida, jeg har ingen baby å strikke til. Men når jeg ser fine design så blir jo fristelsen stor til å strikke dem. Denne gangen er det et babyteppe designet av Lene Tøsti. Mønsteret får du kjøpt på Ravelry H E R.

teppe2 teppe1

Teppet var utrolig raskt å strikke. Du starter med den rillestrikkede innerdelen, for så å ta opp masker rundt det hele. Tilslutt strikkes det en smal blondekant rundt samtidig som maskene felles av. Denne kanten droppet jeg , og jeg strikket istedet en rillekant. Årsaken var at blondekanten ikke ble pen med dette tynne garnet. Men strikker jeg det en gang til så velger jeg et tykkere garn, kanskje babyull, og da vil jeg ha med blondekanten.

Teppet ble utrolig mykt og lett. Det veier kun 120 gram og måler ca 90 x 90 cm.