Balder votter og lue.

Garn: Filcolana Pernilla
Pinner: 2.5 og 3 mm
Design: Lill C. Schei (@lillcat)

Dette er januars mønster i “Garnkistas vip-medlemskap”. Den finner du også på Facebook.
Nydelig mønster på både votter og lue. Vottene passer perfekt, men jeg synes lua ble litt trang. Jeg liker dem litt løsere, så hvis jeg strikker den en gang til så blir det på pinner 3.5 mm.
Garnet var et nytt bekjentskap og det var veldig positivt. Dette garnet må jo være flott til en kofte også, det er 100% ull.

SAM_0701 SAM_0702

Sokker sokker sokker!

SAM_0703

Da har det plutselig blitt 3 par sokker til “lageret”.
Dette er jo så kjekke og raske prosjekt, samt greie å ha med i vesken.
Vanligvis strikker jeg sokker i tynt garn og på pinner 2.5 mm. Men her er to av parene strikket på 3 mm. Kan jo være greit med noen som er litt tykkere også.

Par nr 1 er strikket i Sisu. På pinner 2.5 mm. Mønsteret heter Fluted banister socks. Disse har jeg strikket flere par av tidligere da det er et enkelt og greit mønster å strikke. Gratis mønster finner du H E R

Par nr 2, er designet Wenche Roald. De heter Rød Blomst. Mønsteret er strikket i restegarn fra de forrige sokkene, samt hvit Arwetta. Og bunnen er strikket i Sisu.
Mønster kan du kjøpe H E R.

Par nr 3, det siste paret i denne omgang er det lilla paret som er strikket i Pt5 sport. Pinner 3 mm. Mønsteret heter Gåsunger (lilla!!) og er designet av Wenche Roald. Mønster finner du H E R
For at sokken ikke skulle bli trang i oppleggskanten så benyttet jeg Estisk opplegg. Det gir en fin og løs kant.

Takk for at du stakk innom og legg gjerne igjen en hilsen! Ha en strålende dag!