wrap5

Mønster: Månafoss wrap
Garn: Fra Tweedy Todd, tynn og singel, garnpakke med 4 farger
Pinner: 3 mm

wrap1

Da jeg fikk se dette sjalet så bare måtte jeg strikke det. Nydelige duse farger og et sjeldent fint sammensatt mønster. Det er veldig greit å strikke, god veiledning, men uvant måte å sette opp mønsteret på. Men når man bare kommer inn i det så går det veldig greit. En blyant er et absolutt must!!
Garnet er utrolig mykt og godt. Nydelig å strikke med. Så dette sjalet skal jeg nok beholde selv.

wrap2

wrap3

Mønster får du kjøpt H E R
Det er Helle Slente som har designet sjalet, og dette skriver hun på sin side på Ravelry:

Månafoss Wrap’ fikk navnet sitt fra det kjente fossefall i regionen min, her i Rogaland/Norge. Fargene og teksturen i sjalet minnet meg så mye om vann som faller, så det var nærliggende å tenke på Månafossen.

Takk for at du stakk innom. Legg gjerne igjen en hilsen så ser jeg at du har vært her!