Jeg blir aldri lei av å strikke sokker. Det er et supert arbeid å ha innimellom de store plaggene. Dessuten finnes det så mange supre mønster. Jeg strikker ikke såkalte tjukklabber, da kjøper jeg heller Ulvang-sokker!! Pinner 2.5 og 3 mm er favoritten.
Her kan du se de to siste parene jeg har strikket..

Jonsokken

Det første er en strikkepakke fra Hillesvåg: Jonsokken. Morsomt mønster i friske farger. Men jeg skulle ønske de hadde veid opp garnet slik at hver pakke kun innholdt riktig mengde til et par sokker. Jeg liker ikke restegarn! Dessuten hadde prisen blitt litt lavere og det er jo en fordel!

Untitled

Hippity Hoppity

Det andre paret er strikket med Mini sterk fra DSA. Nydelig garn å strikke med. Håper det er litt holdbart også. Denne gangen ble det et par påskesokker. Mønsteret heter Hippity Hoppity fra DROPS. Disse skulle strikkes på tykkere pinner, men jeg strikket største str og da ble de passe til str 38

Garn: Mini Sterk fra DSA
Pinner: 3 mm
Mønster: Hippity Hoppity fra DROPS

Untitled

Takk for at du stakk innom!