Fortsatt riktig GODT NYTT ÅR !

Første ferdige produkter i 2020 ble 2 sokkepar. Det er jo en god start da det alltid er spørsmål etter sokker når jula nærmer seg! Så da har jeg jo 12 mnd på meg.

BRUNOSTSOKKEN

brunostsokken1 brunostsokken2

Design: Brunostsokken av Lene Olszeth
Garn: Sterk
Pinnre: 3.5 mm

Morsomt navn på en sokk da! Jeg tok en liten vri på mønsteret da jeg ville ha “stjernen” foran og bak på leggen istedet for på siden. Jeg startet da på midten av diagrammet, enkelt og greit. Sokkene ble litt store så de vil nok passe til en herrestørrelse vil jeg tro.
Klikker du på lenken ved design, så finner du mønsteret som ligger gratis på Ravelry.

GUBBELESTEN

gubbelesten 1 gubbelesten 2

Design: Gubbelesten
Garn: Opal
Pinner: 2.5 mm

Lillcat design har en Vip along 2020 der du ved å betale kr 350,- får et/flere mønster hver mnd. Tilleggsmønster denne mnd var Gubbelesten. Det første mønster i alongen heter Georgine sokken. Denne skal jeg starte på så snart jeg har funnet riktig garn!
Synes du dette hørtes interessant ut, så finner du det på Ravelry H E R

TAKK FOR AT DU STAKK INNOM. HA EN FORTSATT FIN DAG!