Kristin og Erlend Vott “Saga”

Untitled

Jeg har tidligere strikket vottene “Kristin og Erlend vott, Krone. Nå er det vottene Saga som er ferdig. Merkelig nok så ble disse en del mindre enn Krone-votten. Men de passer fint til en liten damehånd. de kan godt strikkes på pinner 3 mm. Vottene er designet av Aud Sandbu. Jeg har strikket dem i Finull.

Mønster: Kristin og Erlend “Saga”
Garn: Finull
Pinner: 2.5 mm

Untitled

MOSAIKK PULS
Da boken til Wenche Roald ” Inspirerende norske strikkemønstre” ble lansert, fikk vi en pakke med garn, mønster og pinner til disse pulsantene. De er strikket i mosaikk-strikk. Da strikker du hver omgang med kun en tråd(farge), dette gir et fint mosaikkmønster. Fargene er nok riktigst på det første bildet! Ikke enkelt å være fotograf!

Untitled Untitled

DAHLIA PANNEBÅND
Det var flere som hadde strikket dette pannebåndet og lagt ut bilder på Instagram. Jeg ble da fristet til å prøve, og bestilte Kit fra Danmark. Nydelig mykt og godt garn, men resultatet ble ikke etter forventningene. Jeg synes det ble alt for bredt, lignet mest en turban. Jeg tok det med på strikkekafe, og der var det en som synes det var helt topp. Så da måtte jo hun få det. Det er så fint når noen kan bruke det en lager.

Untitled

Takk for at du stakk innom. Legger du igjen en hilsen så er det topp!