Jeg synes sokker er så hyggelig å strikke. Er greit å ta med i veska og det går raskt unna. Dessuten er det veldig greit med slike småting som man kan ha til gaver, eller om noen vil kjøpe et par. Jeg strikker ikke for salg, men det hender jo at noen spør om jeg har noe liggende!

SELBU I MITT HJERTE

Untitled Untitled

Mønster: SELBU I MITT HJERTE
Garn: Sterk fra DSA
Pinner: 3 mm

Sokkene er designet av Strikkebea, og du får kjøpt mønster H E R

HEARTS AND PAPERCLIPS SOCKS
Untitled Untitled

Mønster: HEARTS AND PAPERCLIPS SOCKS
Garn: PT5
Pinner: 3 mm

Disse sokkene er designet av Lillcat. Mønsteret inngår i en årspakke, der du betaler en fast sum for så å få minimum 1 mønster tilsendt pr mnd.
Jeg strikket sokkene på litt for tykt garn så de ble ca str 40. Men det er sikkert noen som passer disse og!

Takk for at du stakk innom og legg gjerne igjen en hilsen!