Er ikke dette et nydelig mønster? Før var det sjal jeg hadde helt dilla på å strikke, men nå er det vist sokker. Men ikke rart det, når en kommer over slike herligheter. Her finner du mønster hvis du også vil ha deg et par :

Mønsterlink: Wild Angelica socks
Garn: Sisu
Pinner 2.5 mm

Untitled Untitled

Bloggen min har blitt veldig forsømt det siste halve året. Grunnen er nok mye den at det blir lagt ut bilder både på instagram og Facebook. Men nå er den endelig oppdatert, og jeg skal prøve å få gjort det fortløpende. Selv om ikke mange kommenterer, så får jeg stadig div spørsmål om prosjekter, mønster osv.

Når det gjelder mønster så legger jeg ut link på alle innlegg. Da følger dere det og kjøper mønster der. Jeg deler ikke mønster, for det første fordi det ikke er lov, men også fordi jeg synes opphavspersonen fortjener alle inntekter av mønstersalgene. Husk at det ligger mye arbeid bak ):

Takk for at du stakk innom, og jeg blir veldig glad om du tar deg tid til en liten kommentar, trenger kun å være et HEI !