Dere som er ofte innom bloggen min vet at jeg har strikket mye av Wenche Roald sine design. Har du ikke strikket noe av henne enda så anbefaler jeg dere på det sterkeste å ta en titt på Ravelry. Bedre og mer instruktive mønster skal du lete lenge etter. Dette er faktisk mitt prosjekt nr 97 av hennes design.
Dette spesielle designet har hun laget til Jarbo garn. Jeg ønsket derfor å bruke originalgarnet og bestilte det på nett. Garnet heter Jarbo 2-trådig ull. Godt å strikke med og gir et varmt og lett plagg. Den er strikket på pinne 3 og 4. Det er heklet kant rundt og da brukte jeg heklekrok 2.5 mm.
Jeg gjemmer den til høsten og da blir det et fint plagg å ta i bruk!

Untitled Untitled

Jeg varierer litt med hvorvidt jeg setter på bånd eller strikker kant som skal skjule klippekanten.
Denne gangen ble det strikket kant, og det synes jeg ble helt ok. Apropos kant; når jeg strikker jakker med rundfelling så strikker jeg knappekantene før jeg klipper opp. Synes det da er lettere å få dem like lange og passe stramme.

Sara kofte, design Wenche Roald

Ønsker deg en fortsatt fin dag og sommer. Stikk gjerne innom igjen senere!