Mønster: Design Ann Myhre
Garn: Wollmeise DK, 2 hesper
Pinner: 3.5 mm

Wollmeise DK

Noen personer er absolutt mer kreative enn andre. Det kan jeg skrive under på! Selv strikker jeg kun etter mønster, følger det omtrent slavisk, og synes jeg er flink når jeg drister meg til å bruke annet garn eller farger.

Så har du personer som Ann Myhre, The Needle Lady eller Pinneguri som hun også kaller seg. Jeg er sikker på at du en eller annen gang har vært innom bloggen hennes. Den leses av de fleste, men har du ikke sett den så finner du den H E R. Den er vel verdt et besøk :-)

Hun lager de mest fantastiske produkter, noen designet av henne selv eller andres design der hun leker seg med de lekreste farger og garntyper. De som er ofte innom bloggen min husker kanskje at jeg teststrikket et sjal for henne for en tid siden.
Det kan du se H E R

Denne gangen er det vogntepper hun har designet. Og jeg var så heldig å få strikke ett av dem. Det ble strikket i det nye, litt tykkere garnet fra Wollmeise som er et DK-garn. Aldeles nydelig å strikke med.

anneteppe

Dette teppet og 4 til blir nå gitt ut i en e-bok. Du kan også kjøpe mønsteret for hvert enkelt teppe. Boken blir tilgjengelig i løpet av april mnd. Her er siden hennes på Ravelry Ann på Ravelry Jeg regner med at du vil finne den der.

anneteppe1