Mønster: Boblevotter fra Klompelompeboken
Garn: Cascade 220
Pinner: 3.5 mm

Et par små votter ble strikket i en fei. Det var etter ønske fra datteren. Hyggelig med slik småstrikk innimellom. Dette er noe du strikker på en kveld eller to!

SAM_0446

SAM_0451

Mønster: Vinterrose votter
Garn: Rauma finull
Pinner: 2.5 mm

Da jeg fikk bladet Norsk Husflid nr 1, 2016, var der et mønster av votter som jeg selvsagt måtte prøve å strikke. De er nok strikket i et tynnere garn enn finull, derfor måtte jeg gå ned til pinne 2.5 mm. Jeg klarer ikke å strikke så stramt med finulla, synes den er for trå til det. Hvis du skjønner hva jeg mener!
Selve borden er strikket i mosaikkstrikk. Da strikker du hver omgang med bare en farge. Denne teknikken brukte jeg også på disse sokkene (klikk på ).
Resten av votten består av et mønster på 4 omganger, dette gir det et spesielt riflete mønsteret.