Mønster: Seterkoften
Garn: Finull fra Rauma
Pinner : 2.5 og 3 mm

Da er nok en kofte kommet av pinnene. Veldig greit mønster og det gikk raskt å strikke selv med Finull. Det er ikke mitt favorittgarn, men det gikk overraskende bra å strikke med det.

Jeg har tidligere strikket disse jakkene designet Wenche Roald Kristins Løytnantshjerter, og Vinterrose kofte, og kan trygt anbefale hennes mønster da de er veldig detaljerte og lette å følge. På tross av det så ble den liggende en stund før den ble montert. Mye kjekkere å starte på et nytt arbeid enn å montere.

Jeg har tidligere strikket både rundfelling og raglan, men aldri strikket isatt erme. Det var en ny utfordring, men det gikk veldig greit å følge fellingene. For å være på den sikre side så merket jeg av på diagrammet hvilke omganger jeg skulle felle på. Dette fordi det var forskjell på ermefelling og felling på bol!

DSC_2244 (2)

Dette blir nok en lett og grei sommerkofte.
Mønster til koften kan du kjøpe H E R

Fargene er nok ikke så blasse som på bildet, men går du på mønstersiden til Wenche Roald så har hun gode bilder som viser de riktige fargene.

DSC_2244