006

Mønster;Kristins Løytnantshjerter jakke
Garn: Sandnes Tynn merinoull
Pinner: 3 og 3.5 mm

Det er alltid like hyggelig å bli spurt om å teststrikke. Denne gangen var det Wenche Roald som har laget et nytt design.

Da jeg fikk se jakken så visste jeg med en gang at denne ville jeg strikke til meg selv i et garn som ikke er for varmt. Jeg ønsket meg en god sommerjakke. Valget falt på Sandnes Tynn Merinoull. Det minner mye om bomullsgarn, men er glattere og bedre strikke med. Men jeg strikket veldig ujevnt med pinne 3.5, det er nok pinner 3 mm som gir den peneste strikken. Men det er utrolig hva litt damping gjør. Så nå synes jeg den er riktig så fin.

Et enkelt og delikat mønster. Perlestrikken på kantene gjorde seg godt. Hun skriver mønster som er veldig lette å følge. Så har du liten erfaring med strikk av større plagg, så kan jeg anbefale deg dette mønsteret.

SAM_0321

SAM_0320

Det var umulig å få gode bilder av mønsteret. Vi prøvde med to forskjellige kamera, men like dårlig. Det er nok fotografen det er noe feil på!!! (Men takk for hjelpen likevel Peder!)