Mandelblomst2

Mønster: Mandelblomst
Pinner: 3 og 3.5 mm
Garn: Sandnes tynn merino

Dette er jakken som ikke ble som den skulle! Det skjer noen ganger. Jeg ønsket en sommerjakke, og ville ikke bruke originalgarnet i oppskriften, men samme garn som jeg har strikket Kristinjakken. Den kan du se H E R. Den er strikket i Sandnes tynn merino i en lys blågrå farge. Denne nye jakken ville jeg også ha litt lys, men ønsket ikke samme blåfargen som på den første. Valget falt da på blå 6052 jeansblå. Fargen virket ikke så mørk i nøste, men den ble i mørkeste laget i strikk. Men sta som jeg er så bestemte jeg meg for å bruke garnet jeg hadde kjøpt.
Da må jeg jo ta konsekvensen av det og ferdigstille jakken, men det satt langt inne !

Hvis dere ser på originalmønsteret (bildet) til koften så skjønner dere kanskje hva jeg mener. Det finner dere H E R.

Vanligvis så strikker jeg kant som skal skjule klippekanten, men denne gangen så satte jeg på bånd, og det ble egentlig ganske greit!

Begge disse jakkene er designet av Wenche Roald. Har du ikke strikket noe av henne så bør du ta en titt på Ravelry. Her finner du en mengde lekre design og alle hennes mønster er veldig greie å strikke etter. Godt forklart!

Mandelblomst1 Mandelblomst3