Design: Sommerkveld av RandiK
Garn Cascade Heritage 210g
Pinner 3.5 mm

Sommerkveld3

Dere kan tro jeg ble glad og overrasket da jeg ble kontaktet av RandiK, og spurt om jeg ville teststrikke et sjal for henne. Jeg har jo strikket noen av hennes mønster tidligere og vet at de bruker å være flotte. Så da var det klart at jeg ikke trengte betenkningstid!

Sjalet er strikket med 3 forskjellige kantborder pluss et midtparti. Spissen på midtpartiet er gjentatt 6 ganger så sjalet er ganske stort. Mitt måler ca 160 x 83 cm . Skal jeg strikke det en gang til så vil jeg velge å strikke 5 spisser. Det vil likevel bli et ganske stort sjal, og da er det nok med 2 hesper garn.
Den nest ytterste borden består av 3 “render”. Her skal det på venstre side strikkes 2 vridd sammen. Jeg bruker heller ssk ( en løs av som om du strikker rett, gjenta med neste, sett dem tilbake og strikk dem sammen i bakre ledd) for det gir jevnere “render”. Men det er selvsagt en smak sak :-)

sommerkveld detalj2

Jeg synes sjalet ble lekkert. Stort og godt til en kjølig sommerkveld eller til et sjal utenpå en jakke/kåpe. Garnet var veldig godt å strikke med. Det ble jevnt og pent og garnet splitter seg ikke.

Mønster er å få kjøpt på etsy siden til RandiK

Sommerkveld5

Sommerkveld2

Alle RandiK sine tidligere produkter kan du også få kjøpt hos Projo Produkter