Garn Malabrigo Silky Merino
Pinner 5.5 mm
Mønster Textured shawl recipe design , Orlane
Sjal/ skjerf nr 7 i 2011

Projo sjal1

Textured shawl er denne mnd sjal i sjalsklubben på Projo Produkter. Oppskriften er kun et notat fra designerens side. Jeg har derfor strikket sjalet og støttet meg på de tilleggsopplysninger som de andre har gitt på Ravelry.
Det er et veldig enkelt og raskt sjal å strikke, og størrelsen på sjalet er lett justerbart. Da strikker man bare flere omganger av de 3 forskjellige mønsterrapportene.
Dette sjalet er strikket av 2 hesper garn og måler ferdig blokket ca 130 cm x 57 cm.

Garnet Malabrigo Silky Merinovar nytt for meg. Jeg var ikke helt sikker på hva jeg synes om det da det kom i posten. Men når jeg begynte å strikke så var det helt topp. Lett å strikke med. Selv om garnet er relativt tykt, så er det lett i vekt og veldig mykt. Det er 49% merino ull og 51 % silke.

Projosajl2 Projosjal3 detalj

Klikk på bildene så blir de større!