Jeg er med på VM-strikk på Projo Forum, Hobbyforum og “VM i Oslo 2011″. Mine prosjekter er pulsvanter og sjal.
Jeg fikk et spørsmål på bloggen min om jeg tok imot strikkebestilling. Og det gjør jeg ikke, men ingen regel uten unntak heter det jo :-)
Så da var det bare å finne frem garn og sette igang. Resultatet av dette ble 2 par pulsvanter. Faller de ikke i smak så får de jo bare sende dem tilbake.
Begge parene er strikket i Tynn alpakka fra DSA og på pinne 3 mm. Jeg har strikket disse mønstrene flere ganger tidligeresom du kan bl.a. se her .

pulsvanter2 pulsvanter1

Husker dere denne luen som jeg strikket nå i februar. 1 hespe Bugga var akkurat nok til 2 luer. Så da ble det en på svigersønnen også! Som jeg skrev i forrige innlegg så har jeg forkortet mønsteret med en mønsterrapport. Hvis ikke så ville den blitt alt for stor i dette garnet.

2.lue