4. februar 2012

lue2

Mønster :Molly
Garn : Rauma Mitu
Pinner: 3.5 mm og 4.5 mm

Ja jeg måtte jo prøve en av oppskriftene dere foreslo. Da ble det denne først. Jeg har flere liggende så da kommer det kanskje et par til etter hvert.
Så lurer dere jo på om jeg kler denne da. Ja faktisk gjør jeg det—på en måte! Er ikke helt superfornøyd, men den kan godt brukes. Den gir litt fylde til det flate bakhodet mitt. Så der hadde du nok rett Sylvia.

Jeg prøvde et nytt garn som heter Mitu. 50% superfin alpakka og 50% ull. Det var mykt og godt å strikke med, men jeg likte det likevel bare sånn passe. Det føltes nesten som å strikke med et tova garn :-) Jeg strikket den først på pinne 4 mm, men måtte rekke opp da luen ble veldig hard og fast. Brukte så tykkere pinner, 4.5 mm, og da ble resultatet mye bedre. Men jeg kommer etter hvert til å strikke den i et annet, kanskje litt tynnere garn!

lue3 lue1