1. februar 2012

Mønster: Flambe one skein shawl
Pinenr: 4 mm
Garn: Malabrigo sock

Jeg må jo strikke sjal i år også. Så innimellom votter, luer og diverse så ble dette sjalet strikket. Jeg er ikke fornøyd med fasongen. Som dere ser så ble det en «tupp» midt oppe på sjalet. Jeg har prøvd å strekke den ut etter blokking, men det ble ikke noe bedre. Dessuten ble sjalet veldig lite. Derfor har jeg heller ikke giddet å ta flere bilder av det. Dette får jeg legge underst i haugen så får vi se om noen vil ha det.

Flambe one skein shawl

OVERRASKELSE
Det er jo flere enn meg der ute i bloggverdenen, blant annet denne damen som er en racer på symaskinen. Jeg bestilte et trekk til Ipaden ( ja gamle damer er jo moderne) min og da laget hun denne til meg. Legg merke til den søte lille jenta på forsiden da :-)
(bildet av trekket har jeg lånt av Bente)

Trekk  til Ipad laget av Bente

Flere bilder av trekket og alt det andre hun lager kan dere se HER på Bentes Hobbyrom