24. mars 2012

008

Mønster: Ziggity
Garn: String theory hand dyed
Pinner: 4,5 mm

Sjal nr 5 i 2012.

006

Det er ikke alltid like enkelt å få rett resultat når man bestiller håndfarget garn. Jeg ville gjerne ha farger helt likt det som var på mønsteret. Men det var ikke enkelt. Først fikk jeg to hesper som var alt for like til å kunne brukes. Så bestilte jeg en på nytt, og da fikk jeg denne gul-oransje. Resultatet ble ikke så aller verst likevel, selv om det ble ulikt det jeg ønsket.
Garnet er aldeles nydelig, så sjalet er mykt og veldig enkelt å dandere i et utall kombinasjoner. Som du ser på det lille bildet er det veldig enkelt å snurre det rundt halsen slik at det kan brukes inne i en jakke f.eks. Det gjør det jo mer anvendelig.

004

Mønsteret var enkelt og greit å strikke så det kan jeg trykt anbefale. Neste gang jeg strikker det vil jeg bruke Malabrigo sock i 2 forskjellige farger. Greit med garn en kan kjøpe her i landet også, dessuten er det kløfritt :-)

003