28. mars 2012

Garn : Sisu
Mønster: hefte nr 1201 Sisu Barn
Pinner: 2.5 og 3 mm

adriansgenser_front

Jeg har 4 barnebarn i alderen 4 til 12 år. Men det blir ikke strikket så mye til dem lenger. Enten klør det eller så er det for varmt. Spesielt det siste. Kun eldstemann er fortsatt glad i sine strikkagensere.

Denne modellen er fra siste heftet til Sandnesgarn. Den er strikket i Sisu, dessverre! Jeg angret allerede da jeg var kommet hjem med garnet, men siden det er lang vei tilbake så tenkte jeg at jeg fikk gi garnet en sjanse til. Sisu er jo et blandingsgarn og det kjennes. Jeg har strikket med andre blandingsgarn uten at de har denne syntetiske følelsen når du tar i strikketøyet. Daletta burde vært et fint alternativ. Men det får bli neste gang!

Genseren ble sendt avgårde og jeg ventet i spenning for å se om den passet. Jeg synes han kledde den fint, og det ser ut til at han er godt fornøyd også, selv om det ikke er så coolt å være fotomodell :-) !

adriansgenser_rygg