3. mai 2012

Mønster: Elizabeth Shawl
Garn: Angel 2-ply lace
Pinner: 3.5 mm

Dette sjalet hadde jeg gledet meg lenge til å strikke. Jeg hadde tatt ut garn og mønster allerede før jul. Garnet er håndfarget og bestilt fra England. Link til garn og mønster finner du ovenfor.Jeg brukte 1 hespe garn, hadde kun noen få gram igjen.
Jeg har en kusine som runder år og da følte jeg at dette måtte være midt i blinken til henne. Jeg måtte derfor vente med blogging av gaven til den var levert :-)

Sjalet ble veldig stort, men det er strikket i et herlig garn i babyalpakka og silke så det er ingen sak å brette/rulle det sammen for å få det mindre når det er passende. Jeg har prøvd å ta noen bilder som viser forskjellige bæremåter av sjalet, og det finnes selvsagt mange fler. Det er bare fantasien som setter stopper!

Elizabeth shawl

Elizabeth shawl

Elizabeth shawl

Så da får jeg fortsette med å strikke på toppen min, kanskje sommeren er like rundt hjørnet?