27. april 2012

Mønster: Galder socks
Pinner : 2.5 mm
Garn: Admiral

sokk1

Jeg kan jo ikke slutte å strikke sokker mitt i dette vottehavet! Dette mønsteret var morsomt å strikke da mønsteret er ulikt på de to sokkene. Man får en høyre og en venstresokk. Jeg strikket dem i Admiral, et nydelig garn men i tynneste laget for dette mønsteret. Sokkene ble ganske smale så neste gang vil jeg bruke et litt tykkere garn. Da tror jeg også tåfellingen vil bli penere.

sokk2

På siste strikkekafe hos Projo Produkter kjøpte jeg med meg et bomullsgarn som heter Pandora. Dette er et nytt garn for meg men jeg håper jeg blir fornøyd. Jeg har tenkt å strikke meg en sommertopp.Du kan se mønsteret her på RAVELRY. Originalen er strikket i et ullgarn, men det er ikke noe for meg. Fargen jeg har valgt er ikke så gråaktig som bildet viser, men en fin grønnfarge :-)

Pandora