Mønster:Cairo Shawl
Garn: Heritage Hand Painted Sock Yarn
Pinne: 3.5 mm

Cairo sjal 3

Igjen har jeg vært så heldig å få teststrikke et sjal for RandiK. Det er et sjal med den samme borden som hun har benyttet i kanten på «Sommerkveld-sjalet» sitt. Nå går borden over hele sjalet, noe som gjør at mønsteret er lett å memorere, og når garnet er Cascade så sier det seg selv at det var en fornøyelse å strikke. Fargen hun har valgt er lys, lett og sommerlig!

Sjalet ble ganske stort, men det kan brettes på så mange måter at her bestemmer en selv hvor stort, dvs bruksmåte, en vil ha. Dessuten er det et mønster som gjør det enkelt å lage et mindre eller et større sjal om du ønsker det. Men vil du ha det større så må du påregne en ny hespe. Til dette sjalet gikk det med 2 hesper, og da hadde jeg 4 gram garn igjen.

Skal du prøve deg på sjal for første gang så er dette ganske greit som start-sjal. Skulle du allikevel få problemer så la meg høre fra deg :-) .

Cairo sjal 2

Cairo sjal 1