Mønster: Wonder Years child cardigan
Garn: Lima
Pinner: 4 og 4.5 mm

Nok en barnejakke ferdig. Denne er strikket i Lima fra Drops. Et helt nytt garn-bekjennskap. Garnet var godt å strikke med, arbeidet blir jevnt og pent. Ifølge oppskriften skal jakken strikkes på pinne 5 mm, men det syntes jeg ble for stort i forhold til garnet , så jeg har brukt 4.5 mm. Jakken strikkes fra halsen og ned med raglanfelling. Dette var jo smart for da ble det ikke noe som måtte monteres etterpå, kun festing av tråder. Jeg valgte dessuten striper på hele jakken. Link til mønster på Ravelry finner du øverst i innlegget.

barnejakke

Jakken skal være en gave til en liten frøken i Romsdalen, og den er strikket i str 6 år. Da gikk det med 4 nøster grønt og 3 hvitt. Dvs jeg måtte bare så vidt bruke av de to siste nøstene.

På strikketreffet hos Projo Produkter var det besøk av en representant for BC garn. Der var det bl.a. et lekkert stort skjerf som jeg bare måtte ha! Du kjenner vel til den lysten? Her ser du garnet det er strikket i. Et herlig silkegarn, Silkbloom Extra Fino. Jeg gleder meg til å begynne på det og har allerede nøstet opp 2 hesper. MEN først skal jeg strikke ferdig babyjakken jeg holder på med.

silkegarn