Mønster: 
Sweet Jam Baby Hood Cardigan

Garn: Regia Silk
Pinner: 2.5 mm

babyjakke

Litt av et navn på en babyjakke, men fin ble den! Mønsteret ser så innviklet ut, men er det enkleste hullmønster jeg har strikket. 3 pinner glattstrikk og mønster på den 4. pinnen på vrangen! Det var også noe nytt, for vanligvis strikkes mønsteret på retten. Jeg var veldig i tvil om jeg skulle strikke hetten da jeg ikke kan se at det er helt praktisk på så små babyer. Men det ble til at jeg fulgte mønsteret ( som vanlig!!) Jakken er strikket i str 6 mnd.

babyjakke2

babymønster

Garnet er nydelig å strikke med når en blir vant til det. Det er nemlig litt strech i det så det var litt uvant i starten.
Må nok ønske meg en dukke hvis jeg skal fortsette å strikke babytøy :-)

Mønster: Winter baby Boots
Garn: Drops extra fine merino
Pinner: 2.5 mm

babaysokker

Siste prosjektet i pakken til min gode venninne blir disse babyskoene. Jeg synes de var så søte så jeg bare måtte strikke et par. Jeg hadde ikke mer Regia silk garn igjen, så da valgte jeg å bruke Drops extra fine merino og det tror jeg var smart. Jeg prøvde først med alpakkagarn, men det hadde ikke nok hold i seg så de ble så «slappe» om du skjønner hva jeg mener. Med Drops garnet ble de stødige og fine og sikkert varme nok!

Så da får jeg pakke ned babytøy, teppe, jakke og 2 sjal til henne. Håper det faller i smak når posten kommer frem :-)