3. juli 2012

Mønster: Vinterrose votter
Garn: Rauma Finull. Pakke med garn og mønster får du kjøpt hos Projo Produkter
Pinner: 2.5 mm

Jeg fortsetter å strikke votter fra tid til annen. Jeg bommer stadig på pinnestørrelsen. Så disse er i største laget til en damehånd. Mer likt en liten herrestørrelse. Å strikke prøvelapper er ikke det helt store her i gården :-) Garnet er Rauma Finull og enda det ikke er et favorittgarn så fortsetter jeg å bruke det. Jeg har en del på lager og det prøver jeg å bruke opp. Så får jeg finne et annet alternativ senere.

Mønsteret er nydelig og designer er Wenche Roald. Hun har flere flotte vottemønster, og jeg har strikket noen av henne tidligere.

Vinterrose


OVANÅKER VOTTER

Mønster: Ovanåker fra Solveig Larsons Vantboken
Pinner: 2.5 mm
Garn: Rauma Finull

Vi har en KAL gående på Ravelry der vi strikker votter fra Vantboken til Solveig Larson. Juni mnd votter var Ovanåker. Også disse ble strikket i Rauma Finull, men ble de forrige for store så er disse for små! Godt at det er flere enn meg som trenger votter. Så da passer de nok til en eller annen.

Som nevnt ovenfor så har jeg en del Finull liggende og det skal strikkes opp. Siden blir det nok et annet garn som blir innkjøpt til votter :-) Jeg blir liksom aldri fortrolig med dette garnet!

Ovanåker